Badkamer impressies

Ga inventief om met je badkamer en maak er meer van dan de voor de hand liggende badkamer ontwerpen. Samen maken we een badkamer die een eigen gezicht heeft ten opzichte van de vele standaard badkamers. Bovenal praktisch en een resultaat waarvan je elke dag geniet.

Keuken & woonkamer

Hier is een project te zien in in Maarssen. Het ging om het ontwerpen van een keuken en woonkamer. Je kunt zien dat er eerst een 3D-ontwerp gemaakt wordt. Wanneer er hierop een akkoord is van de klant, worden onder andere meubelen gemaakt op maat van het ontwerp. Op de laatste twee afbeeldingen is het resultaat te zien.

Bouw van een huis

Mijn eerste opdracht voor een ontwerp van een huis. Dus niet alleen interieur, maar ook exterieur. Proces van lege bouwkavel tot woonhuis op maat. Functionaliteit staat bovenaan bij de vertaling van de wensen van de klant. Een prachtig resultaat en een tevreden klant. 

Badkamer & slaapkamer

Ontwerp voor slaapkamer en badkamer in Amsterdam Oud-Zuid. Integratie van opgang naar dakterras. Hotelgevoel en loftuitstraling. Alle wensen geïntegreerd tot totaalconcept. Strakke lijnen en gevoel van luxe. 

De begane grond

Renovatie van bestaande woning tot toekomstproof concept. Slaap, woon en keuken op de begane grond. Open concept in slaap en sanitair gedeelte. Hierdoor veel gevoel van ruimte en optimale bereikbaarheid. Keuken met meer contact naar buiten en woon- en eetkamer door lange lijnen meer verbinding. 

Werkomgeving

Invulling aan het nieuwe werken. Open structuur met vaste flexplekken. Gebruik van warme materialen en groen. Ook zijn er overleg- en brainstormruimtes. Bureaus met uitnodiging voor collegiaal overleg. Kortom, een stimulerende en uitdagende werkomgeving. 

Zorginstelling

Mijn uitgangspunt was om er geen “zorginstelling uitstraling” aan te geven en tegelijkertijd te voldoen aan de eisen die gesteld worden voor het goed verlenen van zorg. Warme materialen, grote visuals en ruimte creëren voor persoonlijke zaken van de cliënten.